РАСПОРЕД ЦИСТЕРНИ ЗА СНАБДЕВАЊЕ ПИЈАЋОМ ВОДОМ 28.09.2019

Распоред цистерни са пијаћом водом у граду Панчеву 28.09.2019
Центар- мобилна цистерна која ће кружити улицама Жарка Зрењанина, , Максима Горког, Цара Лазара , Цара Душана и Милоша Требињца.
Центар – испред Зелене Пијаце улица Ослобођења
Котеж 1 – на кружном току
Котеж 2 – испред “Симпа”
Тесла– код продавнице ” Арома”
Тесла – у тржном центру BIG ( бивши Авив)
Стрелиште– Мобилна цистерна која ће мењати позицију на два сата угао улице Вељка Петровића и Вељка Влаховића и угао Душана Петровића Шанета и Марина Држића почевши од 9h на углу Вељка Петровића и Вељка Влаховића
Содара– у центру Содаре код продавнице “Аман” у Дунaвској улици
Маргита– Mобилна цистерна која ће кружити улицама Моше Пијаде, Синђелићева, Димитрија Туцовића, Книћанинова, Светозара Шемића, Јабучки Пут и Караула.
Миса– Мобилна цистерна која ће мењати позицију на два сата испред Цркве и код школе ” Свети Сава” почевши код Цркве у 9h и једна мобилна која ће обилазити улице Баваништански Пут, Козарачку, Банијску, Србијанску, Новосељански Пут, Кајмакчаланску, Пелистерску и Кудељарски насип.
Војловица– Мобилна цистерна која ће кружити од МЗ Војловица кроз насеље Топола и улицу 7.јула
Цистерне ће бити на располагању и у кругу
– Aмболанте Свети Сава
– Хитне помоћи
– Болнице
– Очне Болнице
– Геронтолошког центра и
– Дома Слепиx
Насељена места Јабука Глогоњ и Долово ће се снабдевати водом са јавних чесми с обзиром да имају своје резервоаре воде.
У Јабуци јавна чесма на углу Омладинске и Змај Јовине улице, у Глогоњу Београдска улица код пијаце и у Долову испред куће у улици Трг Краља Петра бр. 37.
Остала насељена места Качарево, Старчево, Омољица, Банатски Брестовац и Иваново имаће на располагању цистерне које ће бити постављене у центру сваког села испред Месних Заједница.